Take Away
TPL_SUBTITLE_TAKE_AWAY
Over ons
TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
-
Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.
-
Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.
Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.
Graag zien wij u binnenkort.
Dirk en Etchel
Maandmenu
TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

Voorgerecht
Op zijn vel gebakken Rode Poon met een salsa van krokante groenten, spitskool en crème van crime tomaat en witte balsamico
*Tussengerecht
Filet van Zeebaars met een roulade van witte asperges op zijn Vlaams, krokante schorseneren en Hollandse saus


Hoofdgerecht
Lamsfilet&Lamskroon in crépinette met tomaat, basilicum en aubergine, tuinbonen en bonenkruid, pommes fondant en lamjus
Nagerecht
Millefeuille van gekonfijte Jonagold met kaneel, crème patissière, vanille-ijs en espuma van amandel
*** extra tussengerecht 5 gangen:
Tarbot met een mousseline van aardappel en karnemelk, zeekraal, Vermouth en groene kruidenolie

Prijs
• 59 euro 3 gangenmenu:
Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht
• 65 euro 4 gangenmenu:
Voorgerecht, Tussengerechten, Hoofdgerecht en Nagerecht
• 72 euro 5 gangenmenu:
Voorgerecht, beide Tussengerechten, Hoofdgerecht en Nagerecht
* Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement.
Bij een eventuele wijziging in uw menukeuze kan er een supplement aangerekend worden.

Assortiment Kazen
Assortiment kazen 12 euro - Kazen in plaats van dessert supplement 6,5 euro
Ons menu is per tafel, om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van ≤6 personen
Openingsuren
TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN
Openingsdagen
Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag - met uitzondering van groepsreservaties.
Openingstijden
Lunch/middag vanaf 12 uur
Avond vanaf 18u30
