logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

AFHAALGERECHTEN

TPL_SUBTITLE_AFHAALGERECHTEN_

 

AFHAAL RESTAURANT 'T BLAUWERS HUYS GEDURENDE CORONA TIJD

_________________________________________

Amuse

Soepje van witte asperges

Rouleau de printemps met rund, sojascheuten en crème van wasabi

6 euro

----- 

Gebakken Coquilles  'Ostendaise' (witte wijnsaus,tomaat,garnalen,champignons,mosseltjes)

17 euro/22 euro hoofdgerecht

----- 

Gebakken Lamsfilet, lentegroentjes, gratin aardappel, lamsjus, persillade peterselie&basilicum

22 euro

 -----

Mousse van bittere chocolade & rode vruchten

6 euro

VOLLEDIG MENU 45 EURO

 

Suggesties

Halve kreeft - kruidenboter - parelcouscous provençale 19 euro (per 2 personen)

Hele kreeft 38 euro

 

Heeft u eventueel andere wensen betreffende de gerechten, aarzel niet ons hierover te contacteren

Bestellen per email info@tblauwershuys.be of telefonisch 057/364611

Ten laatste op donderdag voor afhaling vrijdag - op vrijdag voor afhaling zaterdag en zondag

Tijdstip : onderling af te spreken

Betaling : via overschrijving of gepast geld

ALVAST BEDANKT&STAY SAFE

GROETEN

DIRK&ETCHEL

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Coulibiac van zalm en groene kool, Sajur Lodeh, crème van knolselder en postelein

    *Tussengerecht

    Filet van Zeebaars met gemarineerde kerstomaat in witte balsamico, zoete aardappel en venkel

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Filet van Canette met gekonfijte aubergine&courgette, sjalot,  jus van doperwtjes,  pastinaak en kalfjus met Sechuan peper

    Nagerecht

    Bavarois van frambozen met een espuma van mascarpone, passievrucht en ijs van bittere chocolade

    ***** extra tussengerecht 5 gangen 65 euro

    Lauwe carpaccio van St-jacobsvruchten met een mousseline van aardappel, gebakken beukzwammen en blanke boter met rode curry

     

    Hopscheuten kunnen als supplement verkregen worden bij ieder gerecht uit ons maandmenu - tevens serveren wij ook altijd de hopscheuten met gepocheerd eitje en hollandse saus in suggestie.

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    9,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 6 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Momenteel werken wij met een 3-4-5 gangen maandmenu - Rentree menu - lunchmenu

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 34 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 Personen vanaf de maand september tot en met juni

    (tijdens de maanden juli en augustus zijn wij open op woensdagavond en donderdagavond)

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE