logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

zomer 2019

TPL_SUBTITLE_ZOMER_2019

 

ZOMER JUNI-JULI-AUGUSTUS 2019

___________________________________

 

 

 ZALIG ZOMERMENU

Gebakken Gamba's in een nage van tomaat, sjalot en look

-----  

Rundfilet met kruidenboter, haricots verts, crème van artisjok, jacket potato met zure room & spekjes

of

Kabeljauw met Camembert, tomaat, courgette, charlotte aardappel & baselicum

----- 

Verse Ananas met Griekse yoghurt, sorbet van passievrucht en espuma van mascarpone

3 gangenmenu aan 40 euro pp. van woensdag tot en met vrijdag

 

 

LUXE BBQ OP 18 AUGUSTUS

 

 PLATEAU CRUSTACES

Oesters, Langoustines, Bigornaux, Palourdes, Mosselen, Half Babykreeftje, Roze garnalen, Grijze garnalen, Bulots

Prijs per persoon 45 euro

Reservatie min. 2 dagen voordien 

 

3 - 4 - 5 GANGEN MAANDMENU

scroll verder naar beneden om ons 3-4-5 gangen maandmenu na te lezen

 

LUNCH MENU

Tijdens de zomermaanden serveren wij ook steeds ons 3 gangen lunchmenu aan 30 euro exclusief dranken

(woensdagmiddag/donderdagmiddag/vrijdagmiddag)

 

TIJDENS DE ZOMERMAANDEN OOK GEOPEND OP WOENSDAGAVOND-DONDERDAGAVOND EN VRIJDAGAVOND

mits reservatie 057/36 46 11   info@tblauwershuys.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Licht gepekelde lauwe zalm met een crème van sjalot, mini courgette en parelcouscous met basilicum

    *Tussengerecht

    Filet van zeeduivel gegrild met citroentijm in een jus van mosseltjes met jonge ui en fijne groentjes

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Filet van Kalf met kruidenboter, freekeh, linzen en jonge spinazie, crème van doperwtjes, selder en jus de veau

    Nagerecht

    Rode vruchten met vanilleijs, Griekse yoghurt, espuma van passievrucht en crumble van citroen

     

    ***** extra tussengerecht 5 gangen 65 euro

    Gebakken Gamba's, sauce Vièrge en black noodles

    Bovenstaand maandmenu vanaf woensdag 10 juni

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    9,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 6 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Voorgerechten

    .

    • U kunt zowel het voorgerecht als tussengerecht uit ons maandmenu afzonderlijk bestellen
    • Gebakken Ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en een jus van Calvados
    • In de oven gebakken King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot
     

    Hoofdgerechten

    • U kunt het hoofdgerecht uit ons maandmenu afzonderlijk bestellen
    • In de oven gebakken King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 30 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 Personen vanaf de maand september tot en met juni

    (tijdens de maanden juli en augustus zijn wij open op woensdagavond en donderdagavond)

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE