logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Nieuws - Lunchmenu

TPL_SUBTITLE__NIEUWS_-_LUNCHMENU

 

3 gangen LUNCHMENU   

Woensdag 31 mei/Donderdag 1 juni/vrijdag 2 juni

Voorgerecht

Vispapilot/prei&venkel/blanke boter

-

Hoofdgerecht

Parlhoenfilet/lentegroenten/gestampte aardappel/

-

Nagerecht

Tiramisu

_______ 

 

Dirk aan de pass zwart wit 

Welkom in ons team

KEUKEN - ZAAL- HULP GEZOCHT (zowel extra's, studenten, flexi-job)

Bel ons 057 36 46 11 of stuur een mailtje naar: info@tblauwershuys.be

 Restaurant 't Blauwers Huys - Hoge noenweg 3 - 8970 Poperinge

BTW 0893 032 478

 

Verlofperiodes

------------------

Vrijdagavond 4 augustus tem dinsdag 8 augustus

Maandag 28 augustus tem vrijdag 14 september

 

 

 

Zwart wit foto vanaf paravent naar venster tuin

 

Take Away

TPL_SUBTITLE_TAKE_AWAY

Indonesian Style

MINI Indonesische rijsttafel & Soto Ayam Javaanse maaltijdsoep

View the embedded image gallery online at:
https://tblauwershuys.be/nl/#sigProIdfd8699d9a9

708BB099 A277 4394 B606 C20A807C4277IMG 2235IMG 2247

Download hier als pdf

!--

Nieuws van Restaurant 't Blauwers Huys

Verlof

 

-->

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

     

    Voorgerecht

    Filet van Zeebaars gegaard in groene tuinkruiden, crème van bouillabaisse, groentensalsa en gele frisée

    *Tussengerecht

    Grietbot in een jus van mosseltjes en curry, jonge spinazie, gestampte charlotte aardappel en citroenmelisse

     Grietbot

     

    Hoofdgerecht

    Gebakken Kalfsfilet met gestoofde lentegroenten, kruidenboter met morilles, pommes fondant, crème van doperwtjes en Hollandaise

    Kalfsfilet

    Nagerecht

    Aardbeien met vanille creme, pate sablée en espuma van mascarpone en amandel

    *** extra tussengerecht 5 gangen:

    Babykreeft (gedecorticeerd), mousseline van courgette en een nage van fijne groentjes

     Kreeft ged

    Bovenstaand menu vanaf woensdag 31 mei

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     espresso martini

    Prijs

    • 60 euro 3 gangenmenu: 

    Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht

    • 65 euro 4 gangenmenu:

    Voorgerecht, Tussengerechten, Hoofdgerecht en Nagerecht

    • 72 euro 5 gangenmenu:

    Voorgerecht, beide Tussengerechten, Hoofdgerecht en Nagerecht

    * Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement.

    Bij een eventuele wijziging in uw menukeuze kan er een supplement aangerekend worden.

     

     

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    Assortiment kazen 12 euro - Kazen in plaats van dessert supplement 7 euro

    Ons menu is per tafel, om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van ≤6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Zetel met pioenroos

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod. Wij werken met een maandelijks afwisselend menu van 3, 4 of 5 gangen volgens het seizoen en streekgebonden.

    Vraag gerust naar onze suggesties.  

    Graag op voorhand uw speciaal dieet of voedselallergie aan ons te laten weten. We gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit voor 100% uit te sluiten.

     

    Ruimte zicht Poperinge avond

     

     
     

     

     

    nchmenu

    tafel zicht op poperinge

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 40 euro per persoon.
    (Voorgerecht, Hoofdgerecht en Nagerecht)

    Onze menu's zijn telkens terug te vinden op onze Facebook & Instagram pagina's

    tuin vijver

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Zicht op Poperinge

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag -  met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

    Diverse foto tuin

     

     

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE