logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

NIEUWE MAANDMENU & VRIJDAGAVONDMENU

TPL_SUBTITLE_NIEUWE_MAANDMENU_&_VRIJDAGAVONDMENU

 

 

 

ELKE VRIJDAGAVOND IN APRIL

 

WITTE ASPERGES A LA FLAMANDE

of

WITTE ASPERGES 'HOLLANDAISE' MET GEPOCHEERD HOEVEEITJE

------- 

FILET PUR MET GESTOOFDE LENTEGROENTEN, GEKONFIJTE SJALOT, POMMES PONT NEUF EN KRUIDENBOTER

of

GEBAKKEN KABELJAUW 'ROYALE'  MET GROENE ASPERGES, MORILLES EN TOMAAT, MOUSSELINE VAN AARDAPPEL EN BLANKE BOTER

-------

RODE VRUCHTEN MET VANILLEIJS, COULIS VAN PASSIEVRUCHT, ESPUMA VAN MASCARPONE EN MERINGUE

PRIJS PER PERSOON 45 EURO EXCLUSIEF DRANKEN

 

(reservatie gewenst)

 

 

 

 

 

 

AFHAALGERECHTEN

HALVE KREEFT BELLE VUE (1/2 kreeft van ong. 250 gram,  salade, tomaat, ei, komkommer coctailsaus, citroen)   prijs 20 euro

KING CRAB IN KRUIDENKORST MET KRUIDENBOTER        Prijs 1O euro per 100 gram king crab  ter info voorgerecht portie ong. 200 gram hoofdgerecht portie ong. 300 gram

GEBAKKEN GANZENLEVER MET APPELTJES EN CALVADOS ( 2 stukjes ganzelever ong. 85 gram enkel op te warmen in de oven + saus met appeltjes en calvados ook enkel op te warmen) prijs 18 euro pp

.

contact.

info@tblauwershuys.be

057 36 46 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Filet van Dorade met een salpicon van witte asperges, jonge ui en pleurottes, crème van peterseliewortel, blanke boter en postelein

    *Tussengerecht

    Gebakken Rog met beukzwammen, cherry tomaat en charlotte aardappel in een lichte bouillon van kokos, citroen en gember

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Gebakken Lamsnoot & carré met tuinboontjes en bonenkruid, crème van jonge wortel, gekonfijte sjalot, fondant aardappel en lamjus met rozemarijn

    Nagerecht

    Verse aardbeien met een chibouste van vanille en mascarpone, gekonfijte citrusvruchten, espuma van amaretto, passievrucht en meringue

     

    ***** extra tussengerecht 5 gangen 65 euro

    Lauwe springroll van licht gepekelde zalm en avocado, kwarteleitje en groene asperges op vlaams wijze.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    9,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 6 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Voorgerechten

    .

    • U kunt zowel het voorgerecht als tussengerecht uit ons maandmenu afzonderlijk bestellen
    • Gebakken Ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en een jus van Calvados
    • In de oven gebakken King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot
     

    Hoofdgerechten

    • U kunt het hoofdgerecht uit ons maandmenu afzonderlijk bestellen
    • In de oven gebakken King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 30 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 Personen vanaf de maand september tot en met juni

    (tijdens de maanden juli en augustus zijn wij open op woensdagavond en donderdagavond)

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE