logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

winter 2020

TPL_SUBTITLE_WINTER_2020

wintermenu

----------------

 

Gebakken Gamba's met gestoofde prei, crème van pastinaak en kruidenboter

-----

Filet van Kabeljauw met hollandaise saus, krokant slaatje en een mousseline van aardappel en karnemelk

of

Ragout van kalfswang,zwezerik en ganzelever in queue de charrue, fijne groentjes en pommes fondant

-----

Vanilleijs met warme chocoladesaus en een espuma van mascarpone en amaretto

 

Prijs per persoon exclusief dranken 42 euro    -   enkel op woensdag/donderdag/vrijdag

 

 

3 - 4 - 5 GANGEN MAANDMENU

scroll verder naar beneden om ons 3-4-5 gangen maandmenu na te lezen

 

LUNCH MENU

Wekelijks 3 gangen lunchmenu aan 34 euro exclusief dranken

(woensdagmiddag/donderdagmiddag/vrijdagmiddag)

Terug te vinden op sociale media (facebook/instagram)

 

HOPSCHEUTEN VANAF EIND FEBRUARI

 

VERLOF

Wij zijn gesloten op

1-2 februari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Gebakken Rode Poon met een mousseline van aardappel en karnemelk, hollandaise saus en salsa van gele biet, gember,jonge ui en sinaasappel

    *Tussengerecht

    Filet van Kabeljauw met een risotto van fijne groentjes, escargots, groene kruiden, look en dashi

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Gebakken Kalfsonglet en Zwezerik, crème van jonge wortel, gestoofd witloof, fondant aardappel en kalfjus met groene peper

    Nagerecht

    Blanc Manger van Platte kaas en vanille, gekonfijte mango, exotische amandelcrumble en pistache ijs

     

    ***** extra tussengerecht 5 gangen 65 euro

    Sint jacobsvruchten in een jus van kokos en curry, cherry tomaat, paksoi en beukzwammen

    Bovenstaand maandmenu vanaf woensdag 8 januari

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    9,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 6 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Momenteel werken wij met een 3-4-5 gangen maandmenu - Rentree menu - lunchmenu

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 34 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 Personen vanaf de maand september tot en met juni

    (tijdens de maanden juli en augustus zijn wij open op woensdagavond en donderdagavond)

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE