logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Afhaalgerechten

TPL_SUBTITLE__AFHAALGERECHTEN

 

AFHAALMENU EN SUGGESTIES

Nieuw Menu vrijdagavond 27 november - zaterdagavond 28 november - zondagmiddag 29 november

Amuses

Tataki van Tonijn met crème van soja en Japanse noodles

Soepje van prei, wortel, kokos en curry

6 euro

Voorgerecht

Gebakken Sliptong met spinazie, mousseline van aardappel en karnemelk en een nage met  tomaat en tuinkruiden

17 euro

Hoofdgerecht

Lamsfilet in kruidenkorst of kalfsfilet in kruidenkorst met een mix van groene groentjes, gebakken krielaardappeltjes en kalfsjus met rozemarijn

Visalternatief : Zalmfilet

22 euro

Dessert

Gepocheerde peer met een mousse van bittere chocolade en spekkoek

6 euro

Prijs per persoon voor het volledige menu 45 euro (amuses-voor-hoofd-dessert)

 

Suggesties

- Gebakken Ganzelever met gekarameliseerde appeltjes en Calvados 17 euro pp

- Halve kreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle  19 euro pp (per 2 personen)

Hele kreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle   38 euro

- Traditionele oosterse curry van gevogelte met nasi kuning en krupuk   17,50 euro

- Mini rijsttafel aan 27,5 euro pp (min 2 personen) - 100 euro voor 4 personen

 

Bij afhaal aanvaarden wij geen cadeaubonnen

 

Heeft u eventueel andere wensen betreffende de gerechten, aarzel niet ons hierover te contacteren

Bestellen per email info@tblauwershuys.be of telefonisch 057/364611

Ten laatste op donderdag bestellen voor vrijdag en vrijdag voor weekend

Tijdstip : onderling af te spreken/voor 'savonds vanaf 17u voor zondagmiddag vanaf 11u

Betaling : via overschrijving of gepast geld

ALVAST BEDANKT&STAY SAFE

GROETEN

DIRK&ETCHEL

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Tartaar van Dorade met avocado, sjalot en mierikswortel, crème van haringcaviaar, beukzwammen en waterkers

    *Tussengerecht

    Grietbot met gerookte paling, boschampignons en artisjok

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Wilde eend en eendelever met een mousseline van knolselder, gestoofd witloof, gelei van veenbessen en jus van gevogelte met banyuls

    Nagerecht

     Gekarameliseerd verloren brood met vanilleijs en crumble van karamel

    *** extra tussengerecht 5 gangen

     Gebakken St. Jacobsvruchten in een nage van citroengras, pastinaak, tomaat en edamame boontjes

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    55 euro 3 gangenmenu (voor-hoofd-dessert)

    60 euro 4 gangenmenu (voor-tussen-hoofd-dessert)

    65 euro 5 gangenmenu (voor-tussen-tussen***-hoofd-dessert)

    * Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    9,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 6 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Momenteel werken wij met een 3-4-5 gangen maandmenu - lunchmenu - afhaalgerechtjes

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 35 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 personen

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE