AFHAALMENU EN SUGGESTIES
Nieuw Menu vrijdagavond 15 januari - zaterdagavond 16 januari - zondagmiddag 17 januari
Amuses
Champignons gevuld met escargot en kruidenboter
Soepje van kokos, wortel en curry
6 euro
Voorgerecht
Coulibiac van zalm (roulade van zalm in groene kool blad) met sajoer lodeh
17 euro
Hoofdgerecht
Rundfilet met gekonfijte sjalot, gestoofde groene boontjes en ajuin, fondant aardappel en kalfjus met rozemarijn
Visalternatief : Gebakken Skrei
22 euro
Dessert
Gepocheerde peer met karamel en bladerdeegje gevuld met banketbakkersroom
6 euro
Prijs per persoon voor het volledige menu 45 euro (amuses-voor-hoofd-dessert)
Suggesties
- Gebakken Ganzelever met gekarameliseerde appeltjes en Calvados 17 euro pp
- Halve kreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle 19 euro pp (per 2 personen)
Hele kreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle 38 euro
- Traditionele oosterse curry van gevogelte met nasi kuning en krupuk 17,50 euro
- Mini rijsttafel aan 27,5 euro pp (min 2 personen) - 100 euro voor 4 personen
Bij afhaal aanvaarden wij geen cadeaubonnen
Heeft u eventueel andere wensen betreffende de gerechten, aarzel niet ons hierover te contacteren
Bestellen per email info@tblauwershuys.be of telefonisch 057/364611
Ten laatste op donderdag bestellen voor vrijdag en vrijdag voor weekend
Tijdstip : onderling af te spreken/voor 'savonds vanaf 17u voor zondagmiddag vanaf 11u
Betaling : via overschrijving of gepast geld
ALVAST BEDANKT&STAY SAFE
GROETEN
DIRK&ETCHEL
Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.
Graag zien wij u binnenkort.
Dirk en Etchel
Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.
Openingsdagen
Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag
Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 personen
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.
Openingstijden
Lunch/middag vanaf 12 uur
Avond vanaf 18u30