AFHAALMENU EN SUGGESTIES
Afhaalmenu vrijdagavond 5 – zaterdagavond 6 en zondagmiddag 7 maart
Amuses bouche
Soepje van asperges
Tartaar van Dorade 'Oriental Style'
6 euro
Menu
Extra voorgerecht bij 4 gangen menu***
Carpaccio van Coquilles St. Jacques met krokante hopscheuten, crème van haringcaviaar, kwarteleitje en pastinaak*** (kant en klaar op bord)
17 euro
-------
Vispapilotte met zalm/kabeljauw/scampi , fijne groentjes en curry
17 euro
-------
Kalfsblanket met erwtjes en wortelen, mousseline van aardappel en bladerdeegje
Visalternatief : Zeebaars
22 euro
-------
Mousse van chocolade en rode vruchten
6 euro
Prijs amuses + 3 gangenmenu 45 euro pp
Prijs amuses + 4 gangenmenu*** (Coquilles St. Jacques met hopscheuten) 55 euro pp
Suggesties
- Gebakken Ganzelever met gekarameliseerde appeltjes en Calvados 17 euro pp
- Halve kreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle 19 euro pp (per 2 personen)
Hele kreeft met een nage van fijne groentjes en tagliatelle 38 euro
- Traditionele oosterse curry van gevogelte met nasi kuning en krupuk 17,50 euro
- Mini rijsttafel aan 27,5 euro pp (min 2 personen) - 100 euro voor 4 personen
- Soto Ayam (een traditioneel Javaanse maaltijdsoep met kip en verrassende ingrediënten) 15 euro pp
Bij afhaal aanvaarden wij geen cadeaubonnen
Heeft u eventueel andere wensen betreffende de gerechten, aarzel niet ons hierover te contacteren
Bestellen per email info@tblauwershuys.be of telefonisch 057/364611
Ten laatste op donderdag bestellen voor vrijdag en vrijdag voor weekend
Tijdstip : onderling af te spreken/voor 'savonds vanaf 17u voor zondagmiddag vanaf 11u
Betaling : via overschrijving of gepast geld
ALVAST BEDANKT&STAY SAFE
GROETEN
DIRK&ETCHEL
Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.
Graag zien wij u binnenkort.
Dirk en Etchel
Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.
Openingsdagen
Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag
Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 personen
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.
Openingstijden
Lunch/middag vanaf 12 uur
Avond vanaf 18u30