logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

NIEUWS EN VERLOFPERIODE

TPL_SUBTITLE_NIEUWS_EN_VERLOFPERIODE

TIJDENS DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS IS HET RESTAURANT OPEN OP WOENSDAGAVOND EN DONDERDAGAVOND

OOK SERVEREN WIJ PLATEAU DE FRUITS DE MER OP RESERVATIE. 

 

VERLOFPERIODE

 

VANAF VRIJDAGAVOND 3 AUGUSTUS TEM DINSDAG 7 AUGUSTUS

VANAF ZATERDAG 25 AUGUSTUS TEM VRIJDAG 7 SEPTEMBER

 

 

 

ONZE JAARLIJKSE LUXE BBQ ZAL PLAATSVINDEN OP ZONDAG 12 AUGUSTUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    In de oven gegaarde Zeebaars met gestoofde prei, jonge spinazie, jus van mosseltjes en tempura van courgettebloem

    *Tussengerecht

    In kruidenkorst gebakken Gamba's met een salsa van tomaat, look, courgette en sjalot

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Gevulde Kwartel en gekonfijte billetjes met een blanquette van zomergroenten, mousseline van aardappel en een crême van doperwtjes

    Nagerecht

    Parfait van sinaasappel met verse ananas, Griekse yoghurt, espuma van passievrucht en crumble van meringue

    Bovenstaand menu vanaf woensdag 8 augustus

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    50 euro - 3 gangen

    supplement aangepaste wijnen 15 euro

    60 euro - 4 gangen met tussengerecht

    supplement aangepaste wijnen 20 euro

    * Indien u graag opteert voor het tussengerecht als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    8,50 euro supplement

    Kazen in plaats van dessert 5 euro supplement

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Voorgerechten

    • Gebakken Ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en Calvados
    • Filet van Dorade met tomaat, sjalot en witte balsamico, gekonfijte venkel, zoete aardappel en blanke boter
    • Stoofpotje van konijn en babykreeft met een crême van mango en sperzieboontjes
    • King Crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat en sjalot

    Hoofdgerechten

    • King crab in kruidenkorst, blanke boter met tomaat, sjalot en gestoomde rijst
    • Gegrilde Rund dunne lende met haricots vert en sjalot, pommes pont neuf en kalfjus met groene peper
    • Op de graat gebakken Tarbot met gestoofde seizoensgroenten en gestampte charlotte aardappel
    • Filet van Canette met jonge wortel, doperwtjes en beukzwammen, fondant aardappel, rode ui en kalfjus met Sechuan peper

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 30 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Woensdagavond en Donderdagavond op reservatie enkel vanaf 6 Personen vanaf de maand september tot en met juni

    (tijdens de maanden juli en augustus zijn wij open op woensdagavond en donderdagavond)

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag - Zaterdagmiddag - Zondagavond met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     Op woensdagavond 14 februari VALENTIJN zijn wij geopend.

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Your reservation is only valid AFTER telephone / written confirmation from us!

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE