Take Away
TPL_SUBTITLE_TAKE_AWAY
Over ons
TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
-
Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.
-
Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.
Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.
Graag zien wij u binnenkort.
Dirk en Etchel
Maandmenu
TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

Voorgerecht
Witte asperges met gebraiseerd buikspek, crème van sjalot, kwarteleitje, Hollandaise en postelein
*Tussengerecht
Zeebaarsfilet met in Ponzu gemarineerde tomaatjes, beukzwammen, soyascheuten en limoen cress

Hoofdgerecht
Gebakken Lamskroon en gekonfijte lamschouder uit de Pyreneeën, flageolets, lamsjus en veldsla
Nagerecht
Blanc manger met verse aardbeien, vanille-ijs, espuma van passievrucht en meringue
*** extra tussengerecht 5 gangen
Grietfilet in een stoofpotje van witte en groene asperges, tomberries en morilles

Prijs
57 euro 3 gangenmenu (voor-hoofd-dessert)
64 euro 4 gangenmenu (voor-tussen-hoofd-dessert)
72 euro 5 gangenmenu (voor-tussen-tussen***-hoofd-dessert)
* Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement

Assortiment Kazen
Assortiment kazen 11 euro - kazen in plaats van dessert supplement 6,5 euro
Menu per tafel
Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen
Openingsuren
TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN
Openingsdagen
Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag - met uitzondering van groepsreservaties.
Openingstijden
Lunch/middag vanaf 12 uur
Avond vanaf 18u30