logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Nieuws - Lunchmenu

TPL_SUBTITLE__NIEUWS_-_LUNCHMENU

 

VERLOF VAN  25 JULI TOT EN MET ZATERDAG 13 AUGUSTUS

 

 

MAANDMENU JULI-AUGUSTUS (vanaf zaterdag 9 juli)

Gebakken Kabeljauw, risotto met gedroogde tomaat, pistou, ruccula en parmesan

Grietbot met een salpicon van garnaal, tomaat, sjalot, bieslook en een jus van Zeeuwse mosseltjes

Babykreeft en babycourgette in een nage van fijne groentjes en citroengras

Filet van rund, kruidenboter met morilles, groene groenten, fondant aardappel en crème van artisjok

Gekonfijte jonagold met kaneel, vanille-ijs, bladerdeegje en espuma van mascarpone en amaretto

 

 

LUXE BBQ op donderdag 21 juli en op zondag 14 augustus

Apero Cava & Crustaces

(creuze oesters/bulots/mosseltjes/garnalen)

Voorgerechten

Soepje van waterkers met cottage cheese & gerookte paling

In Yuzu gemarineerde kerstomaat met Zeebaars en bruschetta met  aubergines en basilicum

Halve babykreeft met tagliatelli van inktvis in een jus van scheermesjes

Hoofdgerecht

Runds Ribeye en lamskroon met een gratin van zuiderse groenten en geitenkaas

Kaas

Assortiment kaas

Dessert

Gekonfijte appel & kaneel, crème van vanille en espuma van mascarpone en amaretto

 

Alle gerechtjes worden aan tafel geserveerd

Prijs per persoon 98 euro (incl Apero, wijnen, waters, koffie/thee)

 

LUNCHMENU  WOE 20 JULI / VRIJ 22 JULI

Voorgerecht/hoofdgerecht/dessert 38 euro pp

 

 GEBAKKEN SCAMPI/GEMARINEERDE KERSTOMAAT IN YUZU

-----

LAMSRUMP/GRATIN VAN PROVENCAALSE GROENTEN

----- 

'KOLONEL'/RODE VRUCHTEN

 

KEUKEN - ZAAL- HULP GEZOCHT

(extra's, studenten, flexijob)

 BEL OP 057 36 46 11 OF STUUR EEN MAILTJE NAAR info@tblauwershuys.be

 

 

 

Take Away

TPL_SUBTITLE_TAKE_AWAY

Indonesian Style

MINI Indonesische rijsttafel & Soto Ayam Javaanse maaltijdsoep

View the embedded image gallery online at:
https://tblauwershuys.be/nl/homepage-nl#sigProIdfd8699d9a9

708BB099 A277 4394 B606 C20A807C4277IMG 2235IMG 2247

Download hier als pdf

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

    Gebakken Kabeljauw, risotto met gedroogde tomaat, pistou en parmesan

    *Tussengerecht

    Filet van Griet met een salpicon van grijze garnalen, tomaat, sjalot, bieslook en jus van mosseltjes

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

    Rundsfilet met morilles en kruidenboter, groene groenten, fondant aardappel, sjalot en crème van artisjok

    Nagerecht

     Gekonfijte appel en kaneel, crème van vanille en espuma van mascarpone en amaretto

     

    *** extra tussengerecht 5 gangen

    Babykreeft met babycourgette in een nage van citroengras en fijne groenten

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    57 euro 3 gangenmenu (voor-hoofd-dessert)

    64 euro 4 gangenmenu (voor-tussen-hoofd-dessert)

    72 euro 5 gangenmenu (voor-tussen-tussen***-hoofd-dessert)

    * Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    Assortiment kazen 11 euro - kazen in plaats van dessert supplement 6,5 euro

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Momenteel werken wij met een 3-4-5 gangen maandmenu - lunchmenu - afhaalgerechtjes

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 37 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag -  met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE