logo lichtblauwebg
Dirk Battheu & Etchel Mens


+32 (0)57 36 46 11 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reservaties pas definitief na telefonische bevestiging.
FR EN Google+

Nieuws - Lunchmenu

TPL_SUBTITLE__NIEUWS_-_LUNCHMENU

 

 KEUKEN-ZAAL-AFWAS HULP GEZOCHT

(extra's, studenten, flexijob)

 

BEL OP 057 36 46 11 OF STUUR EEN MAILTJE NAAR info@tblauwershuys.be

 

 

LUNCHMENU WOE 22 - DOND 23 - VRIJ 24 SEPTEMBER

 

ZALMFILET/VENKEL/KRUIDENBOTER/TEMPURA VAN BABYCOURGETTE

____  

FILET VAN CANETTE/KNOLSELDER/SHITAKE/FONDANT AARDAPPEL

____  

GEKONFIJTE JONAGOLD/VANILLEIJS

 

PRIJS PER PERSOON 37 EURO EXCLUSIEF DRANKEN

 

Take Away

TPL_SUBTITLE_TAKE_AWAY

Indonesian Style

MINI Indonesische rijsttafel & Soto Ayam Javaanse maaltijdsoep

View the embedded image gallery online at:
https://tblauwershuys.be/nl/homepage-nl#sigProIdfd8699d9a9

708BB099 A277 4394 B606 C20A807C4277IMG 2235IMG 2247

Download hier als pdf

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je hier in:

Over ons

TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
  •  
    DSC 0001

    Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.

  •  
    DSC 0004

    Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.

  •  
    Sample image

    Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.

    Graag zien wij u binnenkort.
    Dirk en Etchel

  • Maandmenu

    TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

    DSC 0038

    Voorgerecht

     Roll en tartaar van licht gepekelde zalm, nori, venkel, mierikswortel en gele frisée met een dressing van limoen

    *Tussengerecht

     Gepocheerde Grietfilet met een mousseline van knolselder, gebakken shitake, bieslook, roze pepertjes en waterkers

     

    DSC 0098

    Hoofdgerecht

     Lamskroon en filet met een ragout van linzen, fijne groentjes en chorizo, crème van butternut, lamjus en groene kruidenolie

    Nagerecht

     Gekonfijte perzik met vanilleijs, coulis van frambozen, espuma van yoghurt en granola

     

    *** extra tussengerecht 5 gangen

     Gebakken St Jacobsvruchten met bloemkool, broccoli en paksoi, dashi bouillon, jonge ui en seroendeng

     

    Bovenstaand menu vanaf zaterdag 11 september

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    DSC 0017 liggend

    Prijs

    55 euro 3 gangenmenu (voor-hoofd-dessert)

    62 euro 4 gangenmenu (voor-tussen-hoofd-dessert)

    70 euro 5 gangenmenu (voor-tussen-tussen***-hoofd-dessert)

    * Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement

    DSC 0085 liggend

    Assortiment Kazen

    Assortiment kazen 11 euro - kazen in plaats van dessert supplement 6,5 euro

    Menu per tafel

    Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen

    Lunchmenu en suggesties

    TPL_SUBTITLE_LUNCHMENU_EN_SUGGESTIES

    Seizoenssuggesties

    Wij werken met dagverse producten, prijs en beschikbaarheid afhankelijk van marktaanbod.Voedsel allergieen en of speciale dieten, gelieve op voorhand aan ons bekend te maken

    Momenteel werken wij met een 3-4-5 gangen maandmenu - lunchmenu - afhaalgerechtjes

     

     

     
     

     

     

    Lunchmenu

    Wij serveren elke weekdag een lunchmenu volgens de Chef aan 37 euro pp.
    (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)

     

    Contact

    TPL_SUBTITLE_CONTACT

    Uw reservatie is enkel geldig na telefonische of geschreven bevestiging van ons.

    Openingsuren

    TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN

    Openingsdagen

    Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag

    Sluitingsdagen

    Maandag - Dinsdag -  met uitzondering van groepsreservaties.

    Openingstijden

    Lunch/middag vanaf 12 uur

    Avond vanaf 18u30

     

     

    Route

    TPL_SUBTITLE_ROUTE