Take Away
TPL_SUBTITLE_TAKE_AWAY
Over ons
TPL_SUBTITLE_OVER_ONS
"Genieten smaakt naar meer", zegt men en dat is juist hetgeen waar we naar streven.
"Ongecompliceerd, authentiek en vooral tijdloos genieten".
-
Met veel enthousiasme stropen wij de mouwen op om onze droom te verwezenlijken in het West-Vlaamse land. Wij heten u natuurlijk van harte welkom in ons restaurant 't Blauwers Huys.
-
Wij serveren maandelijks afwisselend een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu en van woensdag t/m vrijdag serveren wij een lunchmenu en onze seizoenssuggesties.
Daarnaast verzorgen wij graag uw feesten, vergaderingen en traiteurdiensten.
Graag zien wij u binnenkort.
Dirk en Etchel
Maandmenu
TPL_SUBTITLE_MAANDMENU

Voorgerecht
Gebakken Kabeljauw, risotto met gedroogde tomaat, pistou en parmesan
*Tussengerecht
Filet van Griet met een salpicon van grijze garnalen, tomaat, sjalot, bieslook en jus van mosseltjes

Hoofdgerecht
Rundsfilet met morilles en kruidenboter, groene groenten, fondant aardappel, sjalot en crème van artisjok
Nagerecht
Gekonfijte appel en kaneel, crème van vanille en espuma van mascarpone en amaretto
*** extra tussengerecht 5 gangen
Babykreeft met babycourgette in een nage van citroengras en fijne groenten

Prijs
57 euro 3 gangenmenu (voor-hoofd-dessert)
64 euro 4 gangenmenu (voor-tussen-hoofd-dessert)
72 euro 5 gangenmenu (voor-tussen-tussen***-hoofd-dessert)
* Indien u graag opteert voor één van de tussengerechten als voorgerecht: 5 euro supplement

Assortiment Kazen
Assortiment kazen 11 euro - kazen in plaats van dessert supplement 6,5 euro
Menu per tafel
Om u beter te bedienen, vragen wij u vriendelijk om een eenvormige menukeuze bij gezelschappen van 6 personen
Openingsuren
TPL_SUBTITLE_OPENINGSUREN
Openingsdagen
Woensdagmiddag - Donderdagmiddag - Vrijdagmiddag/avond - Zaterdagavond - Zondagmiddag
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag - met uitzondering van groepsreservaties.
Openingstijden
Lunch/middag vanaf 12 uur
Avond vanaf 18u30